HR cafe Bulgaria meets IBS Bulgaria - HR of the Month - February 2011

Здравейте приятели,

Темата на февруарското издание на HR of the Month е „Как социалният софтуер за бизнеса помага на служителите да бъдат по-ефективни”. Поредицата видеоинтервюта се организира от специализираната платформа за експерти в сферата на човешките ресурси HR cafe Bulgaria и кариерната зона на вестник Computerworld България.

Гости на рубриката са Мирослав Долапчиев, управляващ съдружник на българската софтуерна компания Ай Би Ес България (IBS) и Лидия Викулова, специалист по електронен маркетинг в IBS. Като Premier бизнес партньор на IBM, IBS предлага цялото портфолио на решенията за офис продуктивност, сътрудничество и комуникации от Lotus Software.

Мирослав Долапчиев работи с решенията на IBM за комуникации и работа в екип от 1999 г. Присъединява се към IBS като мениджър на отдел Lotus услуги, който ръководи и до днес. Сертифициран е като Certified Lotus Professional от 2001 г.
Лидия Викулова е специалист в областта на социалния софтуер за бизнеса и електронния маркетинг. Има широки познания и опит с уеб 2.0 инструментите и може да се определи като Social Software and Collaboration guru.