HR cafe Bulgaria meets Blizoo - HR of the Month - January 2011

Здравейте,


HR Cafe Bulgaria съвместно с кариерната зона на Computerworld България ви представят Карън Харисън - главен финансов директор на blizoo, отговорен и за човешките ресурси. Интервюто е част от поредицата на Computerworld България, менижирана от HR Cafe Bulgaria HR of the Month.

Родена в Дънганон, Северна Ирландия, Карън Мари Харисон притежава сериозен опит като финансист и мениджър. Дълго време работи и живее в Индонезия, кариерното и развитие продължава в компании от медийния бизнес в Украйна, а след това и в PricewaterhouseCoopers в Русия. Карън Харисън идва в България в началото на 2008 година, като част от екипа ръководещ финансов проект за международна финансова структура инвестираща в медийния бранш.

След успешното приключване на проекта, запленена от красотите на милата ни татковина, Карън решава да остане в България за неопределено време. През месец декември 2010 година получава предложение да заеме позицията главен финансов директор в blizoo. Част от нейните задължения са и човешките ресурси на компанията и предизвикателствата пред нея са много разнообразни и интересни. Карън беше любезна да се съгласи на това интервю и да ни разкаже за изключително динамичното си ежедневие и да сподели с нас конкретни практически казуси от работата и в blizoo.