HR cafe Bulgaria meets Alcatel Lucent - HR of the Month - March 2011

Здравейте,

В мартенското интервю, част от поредицата "HR на месеца", ви срещаме с Антоанета Кабакова - HR директор в Alcatel-Lucent Bulgaria. Поредицата е организирана, както знаете съвместно с нашите партньори от кариерната зона на Computerworld Bulgaria.
 
Г-жа Кабакова е доказан професионалист с разностранни интереси и квалификации в области като машинно инженерство, финанси, управление и развитие на Човешки ресурси.

След първоначален старт в областта на продажби и маркетинг, вътрешни нагласи и убеденост, насочват г-жа Кабакова към дейностите свързани с управлението на хора. През годините заема редица ръководни постове в компании като - Budget Rent a Car, Kamenitza Brewery, Grammer Bulgaria, Greenman Printers Supplies, Kraft Foods Bulgaria, Stomana Industry. От лятото на 2010 година г-жа Кабакова пое нелеката задача на длъжността HR директор в Alcatel-Lucent Bulgaria. Темата на интервюто са предизвикателствата пред нея в личен и професионален план при изпълнението на  задачите свързани с управлението и развитието на Човешките ресурси на компания от ранга и размера на Alcatel-Lucent Bulgaria.