HR cafe Bulgaria - Ръководителят - ключова фигура при промяна - Hot Chair interview

Изключително важна е ролята на управителя и мениджърите на една компания е да успеят да въвлекат персонала в дейността на фирмата. Това е един от най-трудните процеси и сериозно изпитание за всички. Още по-трудно е, когато фирмата има своите традиции, но трябва да работи по нов начин, в ритъм с днешното време.

В съвместният проект на списание "ТВОЯТ БИЗНЕС" и HR Cafe Bulgaria ви представяме мнението по темата на Златислав Ивков – изпълнителен директор на "Верипласт Балкан" АД. Днешната компания е част от Верипласт груп, лидер в Европа в производството на опаковки и наследник на първото предприятие в бранша. Екипът наброява 100 души и основно произвежда опаковки за хранителната индустрия.

Г-н Ивков е мениджър с доказани качества  и богат опит. Притежава магистърски степени по "Индустриален мениджмънт и Икономика" от ХТУ гр. София, MBA _ General Management от НБУ и  Executive MBA от Sheffield University - Thessaloniki, Greece. Започва своето кариерно развитие в CL-Italia и преминава впоследствие през сериозните школи на компании от ранга на - Cumerio настояща Aurubis Bulgaria, Stomana Industry, Alcoa Packaging Bulgaria.
От 2009 година заема поста - изпълнителен директор на завод "Верипласт Балкан" АД.

Първото интервю от поредицата можете да гледат оттук.