HR cafe Bulgaria - "На кафе с коуч ..." - Hot Chair interview

Писането и четенето е нещо нормално за всеки от нас. Използваме тези умения във всекидневието или в работна атмосфера и ги приемаме за естествени, като пазаруването или шофирането. Въпреки задължителното образование, много от нашите съвременници се затрудняват да четат нормално или пишат изречения с пет, шест правописни грешки.

Хората изпитващи тези трудности имат нагласата и са много изобретателни да ги крият, както в работата, така и личния си живот. Така положителна енергия се изразходва за нещо, което лесно може да бъде променено! Скрити или неустановени затруднения в четенето и писането, струват изключително много, не само в личен план на мениджърите и служителите, но и във финансово изражение на компаниите работодатели.

Щефан Ридл помага на деца и възрастни с подобни затруднения в Германия, Полша, Австрия и България да преодолеят проблемите с правилното писане и четене. Той също така говори за интересни прозрения и наблюдения в този скрит свят, свят на гоненица и търсене на невидими думи и знаци около нас.

Предходните интервюта можете да проследите тук:
Гергана Дзенкова
Капка Стойкова
Мирена Колева
Магдалена Николова
Виктор Врански
Джерард О'Донован